Bo de Debó tria a ITRAM HIGIENE com a partner en higiene alimentària

Els processos de neteja i desinfecció dins de la indústria alimentària són cada vegada més importants, però alhora, més rigorosos. Itram Higiene, en el seu afany de fomentar i contribuir en la millora constant de les pràctiques higièniques en la indústria de l’alimentació, arriba a un acord amb l’empresa Bo de Debò per esdevenir el seu partner en higiene Alimentària.

Itram Higiene i Bo de Debò, empresa líder en precuinats, arriben a un acord per a la subministración d’equips i productes químics de neteja i garantir la seguretat alimentària.

Itram Higiene és experta en oferir solucions en higiene per a la indústria alimentària. Aquesta, disposa d’ equips de neteja i desinfecció avançats que faciliten la tasca d’higiene als operaris; així com una àmplia gamma de productes químics i enzimàtics capaços d’ eliminar eficaçment els microorganismes de les superfícies de treball.

L’empresa familiar Bo de Debò té com a objectiu prioritari aconseguir productes amb una alta qualitat, seguint controls durant tot el procés d’elaboració fins al producte final per així garantir la innocuïtat i seguretat de tots els seus productes.

Així, el fabricant de plats elaborats ha apostat pels equips de neteja d’alta gamma CS de Itram Higiene i els seus productes químics per mantenir sempre una higiene òptima en la seva nova i moderna planta de producció a Sant Vicenç de Castellet.

Els equips instal·lats a la nova planta són d’última generació. Disposen d’equips centralitzats per al detergent i el desinfectant el que garanteix una dosificació precisa, la reducció de productes químics a la planta de producció i la millora de la seguretat per als usuaris que no necessiten manipular els detergents. Els satèl·lits centralitzats CS de BOONS són connectats mitjançant canonades amb la unitat central de dosificació de productes químics CBU i estan equipats amb una funció d’aclarit, una funció de parada, una funció d’escuma i una funció de desinfecció.

Les vàlvules de bola d’acer inoxidable activades pneumàticament s’encarreguen d’activar l’aigua de rentat i els productes químics en les canonades. Juntament, es col·loquen vàlvules antiretorn d’acer inoxidable per evitar el retorn i la barreja de diferents productes en les canonades.

Aquests satèl·lits, instal·lats a la planta Sant Vicenç de Castellet de Bo de Debò, són extremadament fàcils d’usar gràcies a un interruptor selector d’accionament pneumàtic incorporat en una carcassa inclinada d’acer inoxidable.

En paraules de la responsable de qualitat de Bo de Debò: “El nostre principal objectiu és implantar, juntament amb Itram, un Sistema de Neteja optimitzat i efectiu, adaptat a les necessitats de cada procés, per tal de garantir la màxima seguretat i qualitat en nostre producte.

A més de la instal·lació d’equips d’última generació, Itram Higiene, juntament amb el departament de qualitat de Bo de Debò, elaboren tots els protocols de neteja i desinfecció per assegurar un òptim estat higiènic de la nova fàbrica de l’empresa de plats preparats, així com garantir la seguritat alimentària.