Proquimia obté el certificat IFS Global Markets HPC

Aquesta certificació internacional avalua la qualitat i la seguretat dels productes i processos dels proveïdors de productes químics d’ús domèstic i cura personal

PROQUIMIA, SA ha obtingut la certificació de la norma IFS Global Markets HPC (versió 1, març 2018). Aquesta norma avalua als proveïdors de productes d’ús domèstic i de la cura personal en relació amb la qualitat i la seguretat de productes i de processos.

Concretament, Proquimia ha obtingut la certificació amb el següent abast:

Fabricació i envasat de productes químics domèstics per a la neteja i / o desinfecció, com: detergents per a la roba, rentavaixelles, netejadors de superfícies i terres, descalcificadors, desodorants d’ambient i netejavidres. Així com productes químics industrials per a la neteja, desinfecció, tractament de superfícies i tractament de l’aigua. En envasos de plàstic (polietilè i PET), sacs de plàstic (10, 15 i 25 quilos), big bags (1000 quilos), film hidrosoluble, bosses ECOCONPACK, envasos metàl·lics i bag in box i IBC. A més de la producció pròpia, l’empresa subcontracta processos i / o productes.

Amb aquesta norma, Proquimia suma una nova certificació a les seves certificacions actuals (ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001), amb l’objectiu d’ampliar el seu mercat local i internacional, formant part de l’equip IFS.

L’objectiu dels distribuïdors i fabricants és la transparència sobre tota la seva cadena de distribució internacional, de manera que IFS HPC cobreix aquest aspecte, i serveix també com a garantia perquè els fabricants subministren productes segurs i de qualitat, desenvolupant un procés de millora contínua en tots els sistemes de gestió.

Maig de 2021