La visió artificial, la realitat augmentada i la intel·ligència artificial

El passat dimecres 26 de maig es va celebrar la Sessió 2: La Visió Artificial, la Realitat Augmentada i la Intel·ligència Artificial. Aquesta ponència va ser organitzada per l’empresa Inforolot, hi va col·laborar Innovacc i va participar Nunsys.  Aquesta va ser la segona part del  primer webinar sobre l’IOT i la Blockchain.

Com en la darrera sessió, Ramon Artigas, director Gerent d’Inforolot va fer la introducció de la jornada i posteriorment, l’expert en el sector va procedir a explicar les temàtiques.

Joaquín Carretero, director en Indústria a Nunsys va ensenyar, a través d’exemples aplicats a empreses reals, els següents conceptes:

Visió artificial: aplicació de tecnologies òptiques i d’imatge que tenen un clar impacte en la millora de la producció, el rendiment dels recursos o la sintetització de processos.

Realitat augmentada: combinació de la tecnologia de processament d’imatge i els recursos gràfics artificials en ordre d’aportar informació extra a l’usuari.

Intel·ligència artificial: és la combinació d’algoritmes plantejats amb el propòsit de crear màquines que presentin les mateixes capacitats que l’ésser humà.

Per a més informació sobre els temes comentats en les sessions, es poden enviar missatges al formulari de contacte. L’equip d’Inforolot resta a la seva disposició.