1/07/2021 Superant Barreres: Com afrontar la contractació internacional

Des d’ACCIÓ, aquest 2021 posen al vostre abast les sessions “Superant Barreres” per analitzar i anticipar, per sectors i temàtiques, tots aquells obstacles que cal tenir en compte per tenir èxit en les operacions internacionals.

En qualsevol operació d’exportació o importació, el contracte és l’instrument insubstituïble en el tràfic mercantil i té una transcendència cada dia més gran davant la multitud de figures jurídiques.

S’ha de considerar com una eina de gestió comercial, com a instrument de cooperació entre les parts, com a mètode de previsió i cobertura de riscos, com a garantia, i en definitiva de seguretat jurídica.

En aquesta sessió, ens centrarem en la contractació internacional. Us explicarem els conceptes bàsics a tenir en compte per prevenir els riscos derivats de l’operació comercial i evitar posteriors complicacions que posin en perill la relació comercial.

Si tens dubtes sobre quin és el contracte més adequat per les teves operacions, quina és la informació imprescindible que ha de tenir un contracte, com es poden minimitzar els riscos o quines serien les conseqüències en cas de resolució dels teus contractes, no et pots perdre aquest seminari en línia!

 1/7/2021

 9.30 h a 11.00 h

En línia

Organitza: 

Més informació