8/07/2021 Brexit: Tot el que necessites saber sobre el sector agroalimentari

ACCIÓ organitza un conjunt de sessions sobre el Brexit i tot el que necessites saber per poder anticipar tots els canvis a tenir en compte per cada sector: químic, agroalimentari, farmacèutic, cultural, retail, etc.

En aquesta segona sessió del ‘tot el que necessites saber’, coneixerem tots els detalls sobre el final de la moratòria al sector agroalimentari, que ha permès a les empreses catalanes seguir exportant al Regne Unit amb certa normalitat fins ara. Destacats experts en la matèria del govern britànic ens explicaran els requisits necessaris, en els àmbits reguladors i de duanes, per tal que les empreses catalanes del sector agroalimentari puguin seguir exportant els seus productes al Regne Unit a partir del mes d’octubre de 2021.

 8/07/2021

 De 12.00h a 13.30h

 En línia

Organitza: ACCIÓ

Més informació i inscripció