14/07/2021 Jornada i sessions d’assessorament: Oportunitats de finançament europeu en el sector agroalimentari

El Campus Alimentació i Gastronomia us convida a participar a la sessió informativa sobre les Oportunitats de finançament europeu en el sector agroalimentari.

La jornada comptarà amb la participació del Sr. Ricard Ramon Sumoy, cap d’unitat adjunt a la direcció general d’Agricultura de la Comissió Europea i la Sra. Marta Conde, Punt Nacional de Contacte Clúster 6, CDTI.

Durant la primera part de la sessió el Sr. Ricard Ramon exposarà les prioritats de l’estratègia europea “From Farm to Fork” i la Sra. Marta Conde les principals línies de finançament europees en l’àmbit agroalimentari. Durant la segona part de la sessió, Marta Conde (NCP, CDTI) es reunirà amb els investigadors, empreses i entitats interessades a revisar una idea de projecte emmarcada en algun dels topics del Cluster 6.

 14/07/2021

 10:00h a 11:30h

 Format virtual

PROGRAMA Jornada assessorament EU Food

Els interessats a concertar una sessió d’assessorament amb la Sra. Marta Conde han de fer arribar informació sobre el projecte omplint el formulari (adjunt). Les reunions tindran una durada màxima de 20 minuts i s’assignaran per ordre de sol·licitud.

Formulari 

En els següent enllaç podreu realitzar la vostra inscripció a la jornada.