El grup CHRISTEYNS adquireix ITRAM HIGIENE

El grup internacional CHRISTEYNS, líder en el mercat europeu de la higiene, compra l’empresa catalana ITRAM HIGIENE especialitzada en productes per a la higiene en indústries d’aliments i explotacions ramaderes. Aquesta inversió s’emmarca en l’estratègia adoptada per CHRISTEYNS, per estendre les seves activitats al mercat de la higiene alimentària i suposa un pas endavant en l’expansió al mercat europeu.

L’operació d’adquisició es va produir el 29 de juny, a les instal·lacions que ITRAM HIGIENE té a la població de Vic. A l’acte van assistir el CEO de el grup CHRISTEYNS, Alain Bostoen, el director general de ITRAM HIGIENE, Martirià Latorre, i el director general d’CHRISTEYNS a Espanya, Ramón Bertó.

ITRAM HIGIENE, amb seu a Vic (Barcelona), va ser fundada per Martirià Latorre el 2005. L’empresa centra la seva activitat en el camp de la higiene en la indústria alimentària i agroalimentària, disposant d’una àmplia gamma de productes de neteja i desinfecció d’alta qualitat. Al llarg dels anys, l’empresa ha anat obrint la seva activitat al mercat internacional gràcies a la seva contínua innovació en el camp de la detecció i eliminació de biofilms. L’empresa, formada per un equip de tècnics altament qualificats, es troba en ple creixement.

El director general d’ITRAM HIGIENE, Martirià Latorre, que s’incorporarà a CHRISTEYNS FOOD HYGIENE com a director adjunt, ha reconegut la seva satisfacció per haver trobat en CHRISTEYNS un soci sòlid per a la seva empresa. Martirià ha definit a CHRISTEYNS com “una empresa familiar amb ambicions de creixement que acull al meu equip, i amb la qual podrem seguir creixent i desenvolupant el nostre negoci junts”.

Per la seva banda, el director general d’CHRISTEYNS a Espanya, Ramón Bertó, ha manifestat estar molt il·lusionat per la incorporació al grup de l’equip de ITRAM HIGIENE, a més de donar-li la benvinguda. “Junts som més forts i competitius, i creiem que tots ens beneficiarem de les sinergies empresarials, de les innovacions que les dues empreses aportem al mercat”, afirmava Ramon Bertó.

Per Itram Higiene pertànyer al grup Christeyns els permetrà disposar de més recursos per a R + D + I, disposar d’una gamma de productes molt més àmplia, accedir a nous mercats i oferir un servei als clients encara més complet i especialitzat.

CHRISTEYNS va entrar al mercat espanyol de la higiene alimentària en 2018 a través de l’adquisició de Betelgeux, empresa especialitzada en oferir solucions d’higiene a tot tipus d’indústries, amb seu a la Comunitat Valenciana. Amb la nova adquisició, tot l’equip de ITRAM HIGIENE s’unirà a l’organització de CHRISTEYNS, fent que aquesta sigui més forta, més ben posicionada en el mercat i capaç d’oferir els seus serveis integrals d’higiene.

CHRISTEYNS és una empresa belga experta en higiene de ràpid creixement en el segment B2B amb seu a Gante. En poc més de 70 anys, l’empresa ha passat de ser un negoci familiar local per convertir-se en un prestigiós actor mundial en el mercat internacional de productes químics i detergents, amb clients satisfets en més de 50 països. Les diferents divisions empresarials inclouen la cura professional dels tèxtils, la indústria alimentària i de begudes, la neteja professional, Sanitat & Life Sciences. CHRISTEYNS es distingeix principalment per la personalització dels seus serveis, atenent les necessitats dels seus clients, la innovació i el desenvolupament. Els seus més de 1.000 empleats estan repartits en més de 30 filials a tots els continents, contribuint a les vendes consolidades que ascendeixen a més de 295 milions d’euros el 2020.

Vic, 1 de juliol de 2021.