Estratègies sectorials per a la prevenció de la caudofàgia i per evitar l’escuat rutinari en porcí
Participants: Associació Catalana de Productors de Porci (PORCAT), Selección Batallé SA, Corporación Alimentaria Guissona SA – bonÀrea Agrupa, Granges Terragrisa SL, IRTA, INNOVACC.
Automatització de tall de carn o derivats carnis per eliminar riscs d’accidents laborals i millorar productivitat i higiene
Participants: Esteban Espuña SA, Frigorífics Costa Brava SA, Tecnologia Mecànica i Elèctrica SLU (TÈMIC), IRTA, INNOVACC.
Sistemes innovadors per a classificar de manera objectiva productes carnis o preparats carnis
Participants: FECIC, Joaquim Albertí SA, Coopecarn Girona SLU, Noel Alimentaria SAU, Roler España SLU, IRTA, INNOVACC.
Aliments de 5a gamma amb base de proteïna càrnia per a la Gent gran (5-PROTEG)
Participants: Gastrogust Cuinats SL, Matadero Frigorífico del Cardoner SA (MAFRICA), EURECAT, INNOVACC.
Estratègies per obtenir carn de porc lliure d’olor sexual (Q-OLOR)
Participants: Selección Batallé SA, Grup Gepork SA, UPB Genetic World SL, Frigoríficos del Nordeste SA, Lenz Instruments SL, IRTA, INNOVACC.
Selecció de Duroc per a un model productiu de carn de porc tradicional i diferenciada (RODAPORK)
Participants: Grup Gepork SA, Serveis Turístics Les Cabanyes SLU, Industrias Cárnicas Montronill SAU, Escorxador Frigorífic d’Osona SA, Universidad de Murcia, INNOVACC.
Millora de la qualitat de productes carnis amb sensors òptics on-line
Participants: Argal Alimentación SA, Boadas 1880 SA, Embotits Salgot SA, Joaquim Albertí SA, UAB, Mecàniques Pujolàs SL, IRTA, Lenz Instruments SL, INNOVACC.
Desenvolupament de tecnologia òptica no destructiva per anàlisi de proporció magre vs greix en carns fresques i descongelades
Participants: Splendid Foods SAU, Lenz Instruments SL, INNOVACC.
Projecte europeu ACCELWATER
Participants: Matadero Frigorífico del Cardoner SA, UVIC, INNOVACC, junt amb altres 15 participants de diferents països europeus: Grècia, Itàlia, Alemanya, Holanda, Islàndia.
FLOORCLEANER. Sistema de neteja per a paviments en escorxadors i sales d’especejament amb un robot autònom 4.0
Participants: Cárnica Batallé SA, Frigoríficos del Nordeste SA, Tecnologia Mecànica i Elèctrica SL, INNOVACC.
HAMCHAIN. Blockchain per garantir la traçabilitat en pernils curats
Participants: Artigas Alimentària SAU, Boadas 1880 SA, DTI Spain SL, INNOVACC.
SEC4SEC. Optimització del temps de assecat d’embotits curats mitjançant anàlisi de dades de minves i condicions ambientals
Participants: Embutidos Caula SL, Gestió de Projectes Vallbona SA, eSynapsing Intelligent Business SL, INNOVACC.
NOVONIR. Nova tecnologia NIR miniaturitzada de baix cost per a la determinació de paràmetres de qualitat in-situ al sector carni
Participants: Nulab Analítica Alimentaria SLU, Cárnicas Kiko SA, IRTA, Asociación clúster Agroalimentario de Navarra – Nagrifood, INNOVACC.
PORC-CAMB. Solucions innovadores de reducció de contaminació ambiental per a millorar el benestar animal en granges de porcí
Participants: Grup Sanejament Porcí de Girona (GSP), INNOVACC, Vilram SLU, Explotacions Artigas SLU.
ECOCARN. Extensió de la vida útil de derivats carnis de certificació ecològica, procedents de porcí i de boví
Participants: Carns de Confiança SL, INNOVACC, Embotits Salgot SA.
GENDUROC. Autentificació de productes porcins de raça Duroc mitjançant l’ús de marcadors genètics
Participants: Selección Batallé SA, INNOVACC, GEPORK.
INNOLEG.Sistemes innovadors per a la obtenció de la LegHemoglobina per a productes anàlegs de la carn
Participants: Esteban Espuña SA, INNOVACC, Coopecarn Girona SLU.
NUTRISCORE. Nous productes més saludables segons el nivell Nutriscore A,B,C,D,E
Participants: Joaquim Albertí SA, INNOVACC, Boadas 1880 SA, Embutidos Caula SL, Embotits Espina SAU, Rafael Baró SA.
C3. Noves fonts alternatives d’alimentació animal
Participants: Granjas Ecologicas SLU, INNOVACC, Splendid Foods SAU, Nutrex Pinsos SL.