6/10/2021 Conferencia virtual FORWARD21

En la conferencia virtual FORWARD21 del proper 6 d’octubre, hi participarà entre d’altres el Prof. Dr. Gunter Dueck: filòsof, escriptor, columnista, matemàtic i expert en gestió, el qual ha ocupat durant els últims anys el càrrec de CTO (Chief Technology Officer) a IBM Alemanya. La seva ponència serà interessant perquè parlarà sobre la força motriu per a la transformació digital.

Després, es durà a terme una visita virtual a la fàbrica OTTO GOURMET amb Wolfgang Otto, fundador i director general de l’empresa que presentarà el seu model de negoci digital. La conferència conclourà amb una classe de cuina en què Wolfgang Otto i el seu xef cuinaran un dinar de tres plats a taula, també virtual, però molt entretinguda.

 6/10/2021

 9.00h a 14.00h

 En línia

Més informació i inscripció

Organitza: