SIGMA ofereix orientació i consultoria a les empreses per implementar el SEGELL AWS “Alliance for Water Stewardship”

AWS és un clúster d’empreses, ONG i institucions públiques de tot el món que pren mesures per preservar l’aigua des d’un punt de vista mediambiental.

Atorga reconeixement a aquelles entitats que demostrin que apliquen i promouen una correcta gestió d’aquest recurs.

Podeu consultar la seva pàgina web a https://a4ws.org/about/

Per demostrar com una empresa realitza una bona gestió de l’aigua, s’ha de seguir un “estàndard AWS” en el qual, pas a pas, aquesta empresa es guia en petites accions per completar aquesta bona gestió.


Sigma no només és membre d’AWS, sinó que poden oferir orientació i consultoria a les empreses per implementar aquesta norma i ser reconegudes com a bones gestores de l’aigua a tot el món.


Cada vegada són més les empreses que formen part d’aquest conjunt d’institucions compromeses amb el medi ambient. La llista de membres de l’AWS és pública: https://a4ws.org/membership/members/

Les empreses certificades amb el SEGELL AWS tenen un gran reconeixement i ofereixen una imatge favorable mediambientalment, la qual cosa genera confiança en l’empresa, un aspecte crucial en aquests moments en què el canvi climàtic és una amenaça global i el compromís mediambiental tendeix a ser un punt d’obligat compliment.

La llista d’empreses que ja disposen de certificació AWS es pot trobar aquí:

https://a4ws.org/certification/certified-sites/

Els avantatges de formar part d’aquesta comunitat per a les empreses càrnies, des de les més petites o grans, són el reconeixement ambiental i la demostració d’un compromís pel canvi climàtic, posant-se al nivell de les grans empreses i sumant-se a la tendència global de gestió ambiental, que es converteix cada vegada més en una acció obligatòria per mantenir el nivell de reconeixement i confiança en els seus clients.