11 Empreses sòcies d’INNOVACC van rebre la visita de l’empresa ZUBEX de Mèxic en el marc de l’Acord de Col·laboració amb AGROALIM

El dia 22 de juny de 2021 el clúster carni de Catalunya INNOVACC i el clúster agroalimentari de Nuevo León-Mèxic AGROALIM van signar un acord de col·laboració.

En el marc d’aquest acord, durant els dies 7 i 8 de juliol de 2021 es van realitzar unes jornades inter-clúster sobre sostenibilitat al sector agroalimentari. Una de les empreses mexicanes participants va ser Zubex, que posteriorment es va posar en contacte amb INNOVACC per a poder realitzar visites presencials de presentació dels seus productes als associats d’INNOVACC.

D’aquesta manera, durant el passat mes de setembre Zubex (membre del clúster AGROALIM) va poder visitar a 11 empreses sòcies d’INNOVACC.

 

L’empresa mexicana Zubex va exposar els seus productes d’envasat biodegradables a les empreses sòcies d’INNOVACC tot comentant els avantatges que suposa i els casos d’èxit que tenen a Amèrica. En tots els casos s’han proposat proves d’envasament amb diferents tipus de productes carnis i des del clúster català se’n farà acompanyament.

Moments de les visites de Zubex a les empreses associades a INNOVACC

Per a més informació podeu contactar amb: innovacc@olot.cat

Recordem a tots els associats d’INNOVACC que l’acord de col·laboració amb AGROALIM està obert per a accions d’internacionalització a Mèxic:

https://www.innovacc.cat/2021/06/23/acord-de-collaboracio-innovacc-agroalim/