Escorxador d’aus Torrent i Fills, S.L. nou soci d’INNOVACC

Donem la benvinguda al clúster INNOVACC a una nova empresa recentment associada Escorxador d’aus Torrent i Fills, SL.

 

L’ Escorxador d’aus Torrent i Fills SL és una empresa d’origen familiar fundada al 1939. La seva activitat principal és el sacrifici i especejament d’aus però també produeixen productes elaborats i distribueixen aliments d’altres espècies animals com porc, xai, conill o vedella. Des del 2006 formen part del grup Vall Companys fet que els permet integrar i mantenir la traçabilitat de tot el procés productiu des de la granja fins al producte final. Els seus pilars són el benestar animal, la seguretat alimentaria, la qualitat i mantenir un servei flexible i de proximitat amb els nostres clients.

www.torrentifills.es