Metalquimia invertirà 2,5 milions d’euros en un centre d’innovació a Beuda

L’empresa gironina iniciarà el 2022 les obres per crear un espai creatiu per a grups empresarials i fundacions socials

Josep Lagares, president executiu de Metalquimia

L’empresa gironina Metalquimia invertirà entre dos i tres milions d’euros per crear un centre d’innovació a Beuda (La Garrotxa). Les obres començaran a principis del 2022 i la idea és que finalitzin i l’espai sigui operatiu per a finals d’any. Aquest centre s’edificarà rehabilitant una masia del segle XV i estarà dissenyat per acollir retirs de grups empresarials i fundacions socials per realitzar tallers i dissenyar noves estratègies corporatives. Així ho confirmen fonts de Metalquimia, que estan pendents del vistiplau final dels municipis implicats per iniciar les obres.

A principis de l’any que ve començaran les obres per construir i habilitar un espai que fa vuit anys que s’està gestant al cap de Josep Lagares, el president executiu de Metalquimia. La idea, segons explica, és rebre retirs de grups per desenvolupar processos creatius. Plantejar un problema i buscar-li una solució. Per a això les estades seran d’una setmana i hi haurà una llista d’espera per apuntar-se. Només acceptaran aquells projectes que des de la Fundació Metalquimia considerin que aporten valor social i per a les fundacions o entitats no lucratives no portarà cap cost.

Llegir tota la notícia aquí

Notícia publicada el dia 20/10/2021 a la web: https://www.emporda.info/economia