Noel compra el 50% del negoci de croquetes de Nandu Jubany

La càrnia d’Olot aportarà el coneixement en la fabricació i comercialització de productes alimentaris a l’ambiciosa proposta del xef d’Osona, que vol produir 150.000 croquetes al dia i entrar en l’elaboració de canelons. Ultima un acord per subministrar a Marks & Spencer que se sumarà als que ja té amb Ametller Origen, Bon Preu i Pyrénées.


Noel, l’empresa càrnia d’Olot propietat de la família Boix Bosch, ha constituït una societat conjunta al 50% amb el xef Nandu Jubany per acompanyar-lo en el creixement del negoci de producció i comercialització a l’engròs de croquetes, que va iniciar durant la pandèmia com a resposta a l’obligat tancament dels serveis de restauració de Can Jubany a causa del confinament.

L’acord, del que no han transcendit les condicions, s’ha formalitzat després que el negoci del cuiner, que va néixer durant el confinament com a revulsiu al tancament de les activitats de restauració i organització d’esdeveniments de Can Jubany, hagi arribat a comercialitzar deu milions de croquetes en un sol any. Actualment s’elaboren entre 25.000 croquetes i 30.000 croquetes al dia.

Llegir notícia completa

Notícia del dia 18/11/2021 publicada a la web: https://www.thenewbarcelonapost.com