Durant aquest mes de novembre s’ha rebut la resolució favorable d’ajuts IRC (Iniciatives de Reforç de la Competitivitat) per a 5 projectes on hi participa INNOVACC i els seus associats.
La convocatòria IRC 2021 per a projectes consta de dues línies d’ajut:
- Línia 1. Ajuts per a projectes de Reforç competitiu empresarial.
- Línia 2. Ajuts per a projectes de Desenvolupament i innovació (D+i).
Els 5 projectes presentats i aprovats són els següents:
Projectes IRC (Reforç competitiu empresarial) | Participants | Pressupost/ajut aprovat |
FUETVEG. Anàlisi de producció d’un fuet vegà, vegetarià o amb baix contingut de carn | Zyrcular Protein Labs SL, J.Curós SL, Embotits Salgot SA, INNOVACC | 60.975,51€ / 42.657,23€ |
PAVINET. Eina de decisió del tipus de paviment i producte de neteja més òptim, segons àrea de producció, en indústria càrnia | Master Builders Solutions España SLU, Proquimia SA, Corporación Alimentaria Guissona SA, INNOVACC | 32.095,50€ / 17.497,43€ |
FoodStart.CAT. Disseny del programa català d’startups d’alimentació (Fase 2) | Clúster Foodservice (coordinador), Packaging Clúster, Clúster Gourmet, INNOVI, INNOVACC | 71.463,14€ / 49.994,17€ |
Període d’execució: 1-Gen-2021 a 31-Maig-2022.
Projecte IRC (D+i) | Participants | Pressupost/ajut aprovat |
PALNET. Estudi de viabilitat d’un prototip innovador de neteja automàtica de pales i rodes de transpalets manuals i/o de bateria per a la indústria càrnia | Dinox SL, Cárnica Batallé SA, INNOVACC | 45.321,79€ / 29.906,49€ |
IDENTICARN. Estudi de viabilitat en el procés de producte carni | Le Porc Gourmet SA, Grup Baucells Alimentació SL, IA Sapiens Innovation SL, INNOVACC | 66.612,64€ / 35.308,52€ |
Període d’execució: Data sol·licitud (màx. 29-jul-2021) a 31-Des-2022.
Amb el suport d’: