DMRI Millora el teu pròxim projecte de refredament de canals

El refredament és la pedra angular de qualsevol producció d’aliments, i per una bona raó. Per exemple, el disseny i l’operació del procés de refredament per a la producció de carn és essencial per garantir la qualitat, aparença, seguretat alimentària, fermesa, sucositat, tendresa i rendiments òptims de la carn. No obstant això, el refredament també és un dels majors consumidors d’energia en la producció industrial d’aliments i, per tant, és una part perjudicial per garantir una alta rendibilitat de les seves instal·lacions. Durant més de 60 anys, el DMRI ha estat “el líder” en el subministrament de processos de refredament de canals a mida. Hem inspeccionat i dissenyat processos de refredament a tot el món ajudant els nostres clients a optimitzar la producció i els ingressos dels seus productes.

Estudi del refredament de canals i qualitat de la carn derivada

Enfronta desafiaments amb la qualitat de la carn? A DMRI tenen un concepte de consultoria sòlid i combinat on l’avaluació del procés de refredament i els aspectes de qualitat de la carn van de la mà. Us poden ajudar a identificar la font i les solucions als seus problemes.

Disseny i enginyeria a mida dels processos de refredament de canals

Nou procés de refredament ràpid millorat amb nivells de pèrdua de refredament de 0.9-1.2%, consum d’ energia reduït de mín. 10%, neteja més eficient, servei òptim, manteniment i entorn de treball, així com seguretat i higiene alimentària millorades.

Més informació