Qüestionari sobre “Envasos sostenibles per a carn i peix”

Us enviem una enquesta, que ens han fet arribar des d’IRTA, referent a un projecte que estant participant sobre els envasos sostenibles per a carn i peix. Només seran 10 minuts !

La COST Action CIRCUL-A-BILITY està realitzant un qüestionari sobre “Envasos sostenibles per a carn i peix” per a conèixer la situació actual a nivell industrial. CIRCUL-A-BILITY és una xarxa pan-europea de professionals amb representants de 34 països i més de 160 participants. El propòsit de la xarxa és facilitar l’intercanvi de coneixement en matèria d’envasament sostenible d’aliments entre tots els actors involucrats a la cadena de valor dels envasos alimentaris.

La llengua del qüestionari es l’anglès. El temps estimat per a realitzar-la és d’uns 10 minuts. Agrairíem que contribueixin a la xarxa emplenant les preguntes. No hi ha respostes correctes o incorrectes: només compta la vostra opinió.

Podeu accedir al qüestionari al següent link: https://forms.office.com/r/HC3F7QJrtR

Moltes gràcies!