28/01/2022 Showcase sobre proteïna alternativa amb 5 start-ups internacionals de referència

Dins del projecte “FoodStart.CAT. Disseny del programa català d’start-ups d’alimentació (FASE 2)” s’han previst 5 Showcase organitzats pels 5 clústers alimentaris participants, on hi participaran 5 start-ups d’àmbit internacional amb les que es podrà interactuar.

El dia 28 de gener de 2022 de 09:30 a 13:00 h, es realitzarà el primer Showcase organitzat per INNOVACC centrat en l’àmbit de la Proteïna Alternativa. Serà una sessió telemàtica on hi participaran les 5 start-ups següents:

Start-up

Kinoko Tech (Israel) – kinoko-tech.com
Mzansi Meat (Sudàfrica) – mzansimeat.com
Dilepix (França) – dilepix.com
Farrpro (USA) – farrpro.com
Nextferm (Israel) – nextferm.com

 

Aquí teniu el programa complet

Us adjuntem informació de les 5 start-ups participants.

Veure presentació 5 start-ups mundials

Amb el suport d’