Elvira Tenorio guanya el Premi INNOVACC categoria Universitat i Francesc Reina/Josep Dolcet s’emporten el Premi INNOVACC categoria Promoció de la Cultura de la Carn

Durant l’Assemblea General de socis d’INNOVACC, a Ca l’Enric (Vall de Bianya – Garrotxa), s’han entregat els PREMIS INNOVACC EN L’ÀMBIT CARNI, en l’edició unificada 4a i 5a (ja que, degut al Covid, l’any 2020 es va decidir traslladar el premi al 2021).

Els guanyadors de les dues categories del Premi han estat:

  • Categoria Premi Universitat:
    • Guanyadora: Elvira Tenorio Laranga (Universitat de Girona) amb el projecte “Producció i purificació de la ferroquelatasa porcina”. Dotació: 2.500 € alumne + 2.500 € universitat.
    • Accèssit: Berta Torrents Masoliver (Universitat de Lleida) amb el projecte “Caracterització d’ingredients basats en la formació de zinc-protoporfirina pel desenvolupament de productes carnis sense nitrificants”. Dotació: 1.250 € alumne + 1.250 € universitat.
  • Categoria Promoció de la Cultura de la Carn:
    • Guanyadors: Francesc Reina Bosch i Josep Dolcet Llaveria, amb el projecte “Propostes per l’evolució (i revolució) en la xarcuteria popular. De la tradició a la renovació: carns, colors, formes, textures i sabors. 1990-2021”. Dotació: 5.000 €.
    • Accèssit: Maria Dolors Guàrdia Gasull, amb el projecte “Maridatge d’olis i derivats carnis: El cas del pernil curat i l’oli d’oliva verge extra”. Dotació: 2.500 €
Fotografia de l’entrega del Premi (d’esquerra a dreta: Jacint Arnau, director del Jurat; Josep Dolcet; Francesc Reina; Elvira Tenorio; Berta Torrents; Maria Dolors Guàrdia; Esteve Espuña, president d’INNOVACC).

Aquí podeu veure:

Resum de les candidatures finalistes.

Presentacions de cadascun dels projectes finalistes.

Elvira Tenorio

Berta Torrents

J.Dolcet-X.Reina

M.Dolors Guàrdia