Nova Junta Directiva d’INNOVACC

El 21 de desembre de 2021 es va fer l’Assemblea General de socis d’INNOVACC, a Ca l’Enric (Vall de Bianya – Garrotxa) amb la presència d’unes 50 persones, on s’hi va aprovar la nova Junta Directiva d’INNOVACC pels propers 4 anys. També es va proposar la composició del nou Consell Assessor.

La nova Junta Directiva és la següent:

Associat Representant Càrrec
1 Esteban Espuña SA (Garrotxa) Esteve Espuña Presidència
2 Ajuntament d’Olot (Garrotxa) Pep Berga Vicepresidència
3 Embutidos Monter SLU (Garrotxa) Narcís Cañigueral Tresoreria
4 IRTA (Baix Empordà) Anna Carabús Secretaria
5 Argal Alimentación SA (Pla d’Urgell) Jaume Palau Vocal
6 Cárnica Batallé SA (Selva) Josep Batallé Vocal
7 FECIC (Barcelonès) Ignasi Pons Vocal
8 Friselva SA (Selva) Xavier Rúbies Vocal
9 Grup Gepork SA (Osona) Josep Puigdollers Vocal
10 Joaquim Albertí SA (Gironès) Josep Vilanova Vocal
11 Manteniments Industrials Servycat 2017 SLU (Ripollès) Fernando Ortega Vocal
12 Noel Alimentaria SAU (Garrotxa) Joan Boix Vocal
13 Olot Meats SA (Garrotxa) Antonio Jové Ris Vocal
14 Patel SAU (Osona) Xavier Planas Vocal
15 Splendid Foods SAU (Osona) David Garcia-Gassull Vocal

 

El nou Consell Assessor proposat (que caldrà aprovar a la propera reunió de Junta Directiva) seria:

Associat

Representant

1 Cambra de Comerç de Barcelona. Llotja Vic (Osona) persona per confirmar
2 Cambra de Comerç de Girona (Gironès) Eduard Torrent
3 Fundació Eurecat (Baix Camp) Ignasi Papell
4 Matadero Frigorífico de Avinyó SA (Bages) Santiago Alsina
5 Matadero Frigorífico del Cardoner SA (Bages) Gerard Masferrer
6 Metalquimia SA (Gironès) Llorenç Freixanet
7 Milla Masanas SL (Pla de l’Estany) Albert Puxan
8 Preparados Aditivos y Materias Primas SA (Vallès Occ.) David Ventura
9 Universitat Autònoma de Barcelona (Vallès Occ.) Montserrat Mor-Mur
10 Universitat de Girona (Gironès) Carmen Carretero
11 Universitat de Vic (Osona) Sergio Ponsá