Seguiment de l’espai de carn basat en cèl·lules

Un cop d’ull a les últimes inversions, associacions i desenvolupaments en la carrera per canviar la manera com el món obté la seva carn.

La carn a base de cèl·lules una vegada va sonar com una idea de ciència ficció. Ara, és una realitat.

A finals del 2020, hi havia més de 70 startups arreu del món que treballaven en la fabricació de carn, marisc i greixos i òrgans animals a partir de cèl·lules, segons el Good Food Institute. A finals de l’any passat, aquestes empreses, que tenen com a objectiu servir carn sense sacrificar animals, van rebre més de 350 milions de dòlars d’inversors per treballar en R+D, construir instal·lacions, contractar empleats i ampliar el seu abast.

Els consumidors de Singapur fins i tot poden menjar pollastre a base de cèl·lules. Eat Just va rebre la primera aprovació reguladora del món per a un producte de carn cultivada del govern de la nació insular asiàtica el novembre de 2020.

Mentrestant, els governs de tot el món estan treballant per desenvolupar les seves pròpies normes i regulacions per a aquest nou segment, determinant com es poden fabricar i distribuir els productes de manera segura, així com esbrinar com s’han d’etiquetar. Les empreses estan treballant amb els reguladors per assegurar-se que estan preparats per sol·licitar l’aprovació el més aviat possible.

Aquestes empreses també estan fent prototips, treballant per millorar la tecnologia i reduir costos i ampliar. S’associen amb empreses alimentàries d’arreu del món perquè, un cop rebin l’aprovació reguladora, tinguin un camí cap al mercat i per marcar la diferència en la indústria.

Feu clic a noms d’empreses, categories d’accions o productes per veure què ha passat en aquest espai fins ara. Aquest rastrejador s’actualitzarà contínuament.

Notícia publicada el dia 11/01/2022 a la web: https://www.fooddive.com/news