Data: 21 de desembre de 2021
Lloc: Hostal de Ca l’Enric (Vall de Bianya – La Garrotxa)
Durada: 10:00h – 14:00h (es constitueix l’assemblea en segona convocatòria)
Ordre del dia:
1. Entrega Premis INNOVACC 4a i 5a edició. 2. Despatx de presidència. 3. Pla d’accions 2022 (inclou Pla accions Proteïna Alternativa). 4. Principals novetats sobre projectes impulsats. 5. Ratificació sol·licituds d’ajuts. 6. Estat comptes 2021 i Pressupost 2022. 7. Renovació Junta Directiva. 8. Canvi de Reglament de Règim Intern. 9. Modificació d’estatuts i de la denominació de l’associació. 10. Ponència RODAPORK. Selecció de Duroc per a un model productiu de carn de porc tradicional i diferenciada (Guillermo Usero, Universidad de Murcia) 11. Ponència TH_CARN_4.0. Anàlisi i Optimització de les condicions tèrmiques i higromètriques dels processos de la indústria càrnia (Xavier Albets – AKO, Josep Comaposada – IRTA) 12. Ponències proteïna alternativa: “De la regeneració de teixits humans a la carn cultivada” Arnau Pla (Institut Químic de Sarrià – Universitat Ramon Llull) “Proteína vegetal, mucho más que una tendencia” Roselyne Chane (Alimentos Sanygran) 13. Precs i preguntes. 14. Informacions sobrevingudes. 15. Aprovació de l’acta de la sessió |
0-Presentació_AG_INNOVACC_21des2021
1-Acta Assemblea General INNOVACC 21des2021