Ajuts per contractar talent jove

Subvenció de 17.684,52€
Finançat pels fons europeus REACT-EU


Des del Departament d’Empresa i Treball, a través del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), es treballa per impulsar la reactivació econòmica del país, posant les persones al centre, amb l’objectiu de generar més treball i més oportunitats per a tothom. I ara, especialment, es vol impulsar la generació de llocs de treball per als més joves amb l’objectiu que les empreses puguin incorporar nou talent a les seves organitzacions, i alhora donar-los l’oportunitat que mereixen i que els permeti construir un futur. Per aconseguir-ho s’impulsen diferents programes que segur són del teu interès i poden beneficiar la teva organització:

Hi ha oberts 2 programes per al foment de la contractació de persones joves (menors de 30 anys).


Contractes en pràctiques per a persones joves amb titulació

Contractes temporals o indefinits per a persones joves


Informació sobre aquestes subvencions i el tràmit per a sol·licitar-les

http://empresa.gencat.cat/ca/inici/