Coneixeu tot el que es va exposar al primer showcase, sobre proteïna alternativa, dins del projecte FoodStart.CAT

El dia 28 de gener de 2022 es va realitzar un Showcase organitzat per Eatable Adventures, adreçat principalment als socis d’INNOVACC, on també hi van poder participar els socis dels clústers INNOVI, GOURMET, PACKAGING, FOODSERVICE.

Aquest showcase s’emmarca en el projecte anomenat FoodStart.CAT que preveu acabar dissenyant i iniciant un programa català per donar visibilitat a les startups del sector alimentari i fer xarxa amb diferents empreses i institucions que formen part dels 5 clústers alimentaris catalans que participen al projecte.

A continuació us mostrem el link on us podeu descarregar el vídeo del Showcase del dia 28 de gener, així com les presentacions de les start-ups internacionals que van participar-hi:

Link documents Showcase INNOVACC 

Presentació Kinoko Tech (Israel)

Presentació Mzansi Meat (Sudàfrica)

Presentació Dilepix (França)

Presentació Nextferm (Israel-EEUU)

Si teniu qualsevol problema per descarregar-vos els documents, ens ho podeu demanar  a innovacc@olot.cat i us ho farem arribar.

Si us interessa contactar amb qualsevol d’aquestes start-ups, us hi podem ajudar. Segur que hi ha moltes possibilitat de col·laborar amb elles. Estem a la vostra disposició per organitzar reunions entre vosaltres i l’start-up que vulgueu.

Aquest és el primer de 5 showcases que s’aniran fent els propers mesos, i cada clúster n’organitzarà un junt amb Eatable Adventures. Les dates previstes són les següents:

18/02/2022 Showcase GOURMET
11/03/2022 Showcase FOODSERVICE
01/04/2022 Showcase INNOVI
22/04/2022 Showcase PACKAGING

Us anirem informant i us animem a participar-hi.


Amb el suport d’