Acreditació d’assessors per a l’any 2019-2022 en el marc dels programes d’ACCIÓ (modifica la Resolució EMC/1909/2019, de 8 de juliol)

(modifica la Resolució EMC/1909/2019, de 8 de juliol)

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert des de l’endemà de la publicació al DOGC fins el 31 de maig de 2022.

ACCIÓ estableix un procés d’acreditació amb diferents especialitats per als professionals que vulguin participar com a assessors en els diferents programes d’ACCIÓ, contribuint directament al desenvolupament real del projecte empresarial i oferint un acompanyament.

Llegir més

Dirigit a: Professionals preparats que coneguin els diferents mercats i sectors econòmics i que ajudin a les empreses a impulsar-se en una Catalunya innovadora i competitiva internacionalment, ben posicionada per fer front als reptes que té al davant i preparada per atendre les oportunitats.