Itisa, S.L. nou soci d’INNOVACC !

Aquest mes de febrer donem la benvinguda a l’empresa Itisa, S.L. que ja forma part dels socis d’INNOVACC !

Des de la seva fundació fa més de cinquanta anys, ITISA ha actuat de proveïdor de serveis d’enginyeria aplicada al món de la refrigeració i els aïllaments industrials, sempre amb l’orientació de servei al client i qualitat, no sols en el disseny i l’execució dels projectes, sinó també en el servei tècnic de manteniment i postvenda.

En l’actualitat, i gràcies a la confiança dipositada a ITISA pels seus clients, han creat i consolidat una estructura empresarial amb aquesta orientació al client i al seu servei. Aquesta estructura està formada per tècnics i enginyers especialitzats en projectes de refrigeració i aïllament industrial, principalment especialitzats a escoltar les necessitats dels seus clients i ajudar-los a dissenyar i construir el seu projecte.

Seguint amb la seva contribució a la millora del canvi climàtic han creat la marca aQstic confort, especialment orientada al confort tèrmic i acústic des dels aparells més eficients energèticament, més ecològics i tecnològicament més avançats del mercat, fins a solucions de plafons de disseny per solucions acústiques.

https://itisa.net/ca/