INSPECTRA, guanyadora del primer premi en la Modalitat d’Indústria Auxiliar en els Innovation Hub Awards de Meat Attraction 2022

INSPECTRA, fabricant d’equips de visió artificial per a l’automatització de la inspecció de qualitat, ha estat guardonada amb el primer premi en la Modalitat d’Indústria Auxiliar en los Innovation Hub Awards. El certamen va tenir lloc  a la fira internacional Meat Attraction 2022, amb l’objectiu de donar visibilitat als productes estrella de l’edició, posant en valor l’esforç en R+D+i del conjunt del sector.  INSPECTRA va aconseguir el primer lloc amb el seu equip Thermoseal Inspector, un equip industrial per a la inspecció d’envasos, que assegura la qualitat mitjançant la inspecció del segellament i la detecció de contaminació, així com un correcte etiquetatge, integrant diferents i novedoses tecnologies com  la visió hiperespectral i el Deep Learning entre d’altres.  INSPECTRA compta amb una altra gamma d’equips, que també van presentar a la fira, i que resolen els problemes de qualitat als quals els productors carnis s’enfronten dia a dia.