INNOVACC va organitzar el webinar del Projecte TERMOSELL40 junt amb NAGRIFOOD

PROYECTO TERMOSELL40: Visión artificial aplicada a envases termosellados del sector avícola y otros en agroalimentación. Convocatòria AEI 2021

El passat 23 de març del 2022 Innovacc va organitzar el webinar sobre “PROYECTO TERMOSELL40: Visión artificial aplicada a envases termosellados del sector avícola y otros en agroalimentación” concedit per el Ministeri de Industria, Comercio y Turismo i amb la col·laboració del Clúster Alimentario de Navarra NAGRIFOOD, INNDEO Proyectos Industriales SL, Grupo AN.

En aquest seminari, que es va realitzar en línia, s’hi van connectar unes 25 persones que van poder conèixer el projecte, els objectius, les necessitats i els reptes de l’empresa en la detecció de defectes en envasos termosegellats i l’explicació de les tecnologies desenvolupades per part de l’empresa tecnològica, així com també els primers resultats.

Aquí podeu veure el vídeo de la presentació de la sessió.

Més informació del projecte

Per a més informació o per a contactar amb qualsevol dels ponents podeu enviar missatge a innovacc@olot.cat

Amb el suport: