INNOVACC va organitzar el webinar sobre el Projecte SALADESP4.0 junt amb NAGRIFOOD

PROYECTO SALADESP4.0. Tecnología 4.0. para sala de despiece de porcino. Convocatòria AEI 2021

El passat 15 de març del 2022 Innovacc va organitzar el webinar sobre “PROYECTO SALADESP4.0. Tecnología 4.0. para sala de despiece de porcino” concedit per el Ministeri de Industria, Comercio y Turismo i amb la col·laboració del Clúster Alimentario de Navarra NAGRIFOOD, Cárnicas Iruña SA, Matadero Frigorífico de Avinyó SA.

En aquest seminari, que es va realitzar en línia, s’hi van connectar unes 37 persones que van poder conèixer el projecte que tracte sobre l’estat actual i les necessitats d’automatització del procés en sales d’especejament porc i l’explicació de les tecnologies desenvolupades per part de l’empresa tecnològica durant el projecte, la seva experiència prèvia i les proves realitzades.

Aquí podeu veure la presentació del projecte i el vídeo de la sessió.

Més informació del projecte.

Per a més informació o per a contactar amb qualsevol dels ponents podeu enviar missatge a innovacc@olot.cat

Amb el suport: