18/05 al 8/06/2022 Curs: Logística al sector alimentari

El curs té per objectiu donar als alumnes eines per gestionar els diversos processos logístics en un mercat incert i disruptiu: elaborar previsions i plantejar possibles escenaris de demanda, decidir dimensionat i posicionament del estoc a tota la xarxa logística, analitzar riscos i preparar plans de contingència a l´aprovisionament, la capacitat de producció i muntatge, xarxes de distribució, etc.

El curs està dissenyat per fer en quatre sessions formatives en línea que es realitzaran en dimecres d’11 a 14 h. A cada sessió treballarem casos presentats per el professor relacionats amb el dia a dia logístic de les empreses.

Disposareu d´un Fòrum de debat per comentar dubtes sobre les tasques plantejades, i també d´un Fòrum d’experiències pròpies dels alumnes, per compartir els problemes plantejats per els alumnes i les
possibles solucions.

Podeu inscriure-us-hi a l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà a través de l’enllaç:
https://forms.gle/GKMu59tcqSATUNrd9

Organitza:

Més informació