26/05/2022 Foro B2B en proteïnes alternatives

26/05/2022 10.00h a 13.00h Espai Terra Veritas (Diputació, 239, 08007 Barcelona)

 

La Xarxa d’Innovació Alimentària organitza el Fòrum B2B de Proteïnes Alternatives dirigit a empreses del sector que estiguin interessades a conèixer les capacitats dels Grups de Recerca orientades al desenvolupament de projectes innovadors en aquest àmbit estratègic.
La Xarxa d’Innovació Alimentària és la xarxa R+D+i agroalimentària de Catalunya, formada per
més de 400 investigadors especialitzats de 13 entitats de recerca del país.

PROGRAMA:
10.00 – 11.00 h – Presentació d’una selecció de propostes tecnològiques de la XIA
11.00 – 11.30 h – Coffee Break Networking
11.30 – 13.00 h – Partnering B2B entre empresas y Grupos de Investigación XIA

PARTNERING:
El format del Partnering serà de reunions B2B de 15 minuts de durada i s’hauran de concertar
abans del 16 de maig. La planificació ens permet fer fins a un màxim de 6 reunions bilaterals.

INSCRIPCIONS:
L’aforament és limitat. Per la inscripció, cal que els interessats a assistir a la sessió enviïn una sol·licitud abans del 16 de maig a xdomingo@fbg.ub.edu indicant els Grups de Recerca.

Més informació: Josep Pascual Nebra jpascual@fbg.ub.edu – 660 20 83 57

Fitxes tecnològiques:

1 FORO B2B PROTEÏNES ALTERNATIVES CARTERA DE SERVEIS TECNOLÒGICS AVANÇATS

2 FORO B2B PROTEÏNES ALTERNATIVES CARTERA DE SERVEIS TECNOLÒGICS AVANÇATS