OBACH, S.L. nou soci d’INNOVACC !

Donem la benvinguda a una altra empresa OBACH, S.L.

que des d’aquest mes de maig ja forma part dels socis d’INNOVACC!

Empresa centenària, fou fundada pel seu rebesavi, qui la va traslladar a Organyà, l’any 1915, on s’hi reunien les condicions climàtiques òptimes per la curació d’embotits.

Actualment, són cinc els germans que la gestionen, representant la cinquena generació de la nissaga Obach.

Els seus productes es poden trobar a les millors xarcuteries i botigues especialitzades d’arreu, especialment Barcelona i Madrid, estant present en més de 1.300 clients. Han arrencat amb l’exportació a través d’operadors que treballen amb productes gourmet, començant ja a estar presents a mercats com Holanda, Bèlgica i França. Finalment, compten amb dues botigues pròpies, gestionades directament per dos dels germans, cosa que els permet copsar de primera mà l’opinió del client, per així millorar de manera ràpida i dirigida.

Des de fa un any varen ampliar la gamma de productes, endinsant-se en el món dels plats preparats, també seguint el mateix patró que els ve guiant durant més d’un segle. Ja tenen al mercat canelons i croquetes d’excel·lent qualitat, fets amb pollastres de pagès de Solsona, verdures de proximitat, llet d’un petit productor a tres quilòmetres del seu obrador i, com no n’han trobat que els convenci, fent-se la pasta sense gluten ells mateixos.

https://embotitsobach.com/