Boadas 1880 inverteix tretze milions d’euros en una nova planta a la Cellera

El departament ha destinat 6,3 milions d’euros per ajudar a vint-i-cinc empreses gironines

Boadas 1880 farà una inversió de 13 milions d’euros per construir una nova planta a la Cellera de Ter amb l’objectiu d’ampliar les instal·lacions del procés de llescat que realitza a la planta de Girona i reubicar nous processes automatitzats i digitalitzats de transformació, curació i envasat de peces senceres de llescats i embotits. L’empresa, especialitzada a produir pernil serrà i diferents embotits, va néixer el 1880 de la mà de Pedro Boadas Vilaplana, qui va començar amb un petit negoci a Girona on elaborava i curava pernils juntament amb la seva dona i els fills. Un petit obrador situat al barri de Pont Major, on actualment encara està situada la nau, que s’ha anat ampliant amb el pas dels anys. Ara, cinc generacions més tard, el negoci ha crescut fins al punt que té tres plantes, tot i que continua lleial als seus orígens respectant les receptes artesanes.

Veure notícia del 16/6/2022