6/07/2022 Desenvolupa el teu pla de transformació digital

6/07/2022 10:00h a 13:00h Delegació d’ACCIÓ a Girona 

 

La transformació digital ha vingut per quedar-s’hi. Si ets un assessor i et dediques a acompanyar empreses en la seva transformació digital o vols desenvolupar el teu propi pla, vine a aquesta sessió formativa presencial a Girona, on coneixeràs amb profunditat la Guia Metodologia de Diagnòstic Avançat 4.0.

Aquest taller presencial t’ajudarà a dur a terme el teu pla de transformació digital d’una manera endreçada i estructurada, amb una visió holística i global de tota l’organització, processos i serveis.

Objectius i beneficis:

  • Com a empresa podràs abordar un canvi estratègic, organitzatiu o de model de negoci gràcies a la incorporació de les noves tecnologies digitals avançades de la indústria 4.0.
  • Com a assessors en digitalització de Catalunya et dotaràs d’eines i recursos específics en l’àmbit d’Indústria 4.0.

Organitza:

Inscripcions

Més informació