Josep Solà, nou president de FECIC

Després de 6 anys de mandat de presidència de FECIC liderats de manera impecable per part de Joan Costa, director executiu de Noel Alimentaria S.A.U, és el torn de Josep Solà.

El delegat de relacions institucionals de Espuña S.A., en la qual ha desenvolupat tota la seva carrera professional al llarg de més de 50 anys i que ha estat àmpliament guardonada (8 vegades producte de l’Any a la innovació), després d’acompanyar tres generacions diferents, continua tenint un rol clau en relació a les compres de carn de l’empresa actualment liderada per Esteve Espuña i a partir d’ara presidirà la federació del sector carni.

Segons el que s’estableix en els estatuts de FECIC, el mandat de Josep Solá tindrà una durada de 2 anys. Presidència que compta d’una banda amb seguir el llegat de Joan Costa, actual vicepresident de FECIC, basat en la representació de les empreses afiliades davant les diferents administracions i actes juntament amb la posada en valor de l’assessorament empresarial en l’àmbit regulador i tècnic internacional; d’altra banda amb l’objectiu de crear les condicions favorables davant el nou escenari carni accentuat per la realdad geopolítica actual. Josep Solá, treballarà al costat de la Direcció de FECIC per a tangibilizar el pla d’actuació estratègic traçat per la federació que presideix.

Llegir notícia completa

Notícia publicada el dia 1/7/2022 a la web: https://www.fecic.cat