Data d’inici: 01/06/2020
Data fi: 30/09/2022
Programa responsable: Qualitat i tecnologia alimentàries
Investigador principal: Xavier Serra Dalmau
Els objectius del projecte són:
- Avaluar la distribució de la variabilitat de les característiques de qualitat tecnològica i dels paràmetres d’inducció magnètica multifreqüència dels pernils frescos a les empreses.
- Definir cinc categories de qualitat tecnològica per la classificació del pernil fresc en base als paràmetres mesurats.
- Validar les categories de qualitat tecnològica del pernil fresc mitjançant l’avaluació de la qualitat del producte final.
- Adaptar el sistema de classificació de la qualitat tecnològica del pernil fresc a la realitat de cada empresa elaboradora de pernil cuit.
L’assoliment dels objectius plantejats en aquest projecte permetrà a les empreses disposar d’un sistema de classificació innovador per optimitzar els processos d’elaboració i la qualitat del producte final a partir d’una millor classificació de la matèria primera.
Entitats finançadores:
![]() |
![]() |
Projecte finançat a través de l’Operació 16.01.01 de Cooperació per a la innovació del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2020.
‘’INNOVACC com a membre no beneficiari no ha tingut cap cost econòmic, no ha imputat despesa i en conseqüència, no és receptor de l’ajut sol·licitat. Només ha realitzat activitats de suport en la difusió del projecte.’’