La seu del Centre Tecnològic BETA acull la cinquena edició de la Water Talks

La cinquena edició de la Water Talks s’ha desplegat, aquest matí, a la capital osonenca. La jornada ha comptat amb el suport del Centre Tecnològic BETA de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i s’ha centrat en la gestió de l’aigua en el sector agroalimentari. Al llarg de tot el matí s’hi han presentat projectes i possibles solucions per tal d’avançar cap a nous models d’economia circular i per rebaixar la petjada hídrica del sector. Des de Vic, s’ha presentat AccelWater; un projecte que se centra en trobar sistemes de valorització pels escorxadors.

5a edició de la Water Talks

Presentació d’INNOVACC a càrrec de Mariona Pratdesaba

Veure vídeo notícia

Notícia publicada el dia 15/09/2022 a la web: https://el9nou.cat