Innovacc i el CT Beta han presentat el projecte Accelwater a la cinquena edició dels Water Talks, organitzada pel CWP

Data: 15/9/2022

El passat 15 de setembre, INNOVACC i el CT Beta van participar a la jornada Watertalks, organitzat pel CWP.
El tema principal de la jornada es va tractar de la gestió de l’aigua en el sector agroalimentari.

INNOVACC, com a representant del sector carni i la proteïna alternativa, va participar a la jornada exposant les preocupacions i necessitats del sector envers a la gestió de l’aigua, englobant un explicació específica dels objectius del projecte Accelwater. Es tracta d’un projecte col·laboratiu on hi ha diferents grups de treball i un d’ells es centra en les empreses càrnies, participant-hi  CT Beta, Mafrica i el clúster.

Seguidament des de la UVic també va exposar el projecte, parlant de tecnologies innovadores per a la gestió i tractament de l’aigua residual dels escorxadors. Per tant, el principal objectiu del projecte és la revalorització de fangs i estalvi i millora de la qualitat de l’aigua de les depuradores de les empreses alimentàries.

A la mateixa jornada s’han presentat altres projectes referents a la gestió sostenible de l’aigua en entorns industrials.

Veure presentació Innovacc

Veure presentació CT Beta-UVic

 

Link notícia del diari el 9 nou: https://el9nou.cat/video/la-seu-del-centre-tecnologic-beta-acull-la-cinquena-edicio-de-la-water-talks/

 

This project received funding from the European Union‘s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement ID 958266