![]() |
![]() |
![]() |
INNOVACC Clúster Català de la Carn i la Proteïna Alternativa i el Packaging Clúster ens unim per parlar sobre seguretat alimentària a la jornada interclúster del proper 4 d’octubre.
Parlarem sobre el marc normatiu que afecta el sector carni per a la gestió de la seguretat alimentària així com tots els requeriments obligatoris i recomanats per assegurar que el producte arribi en les millors condicions al consumidor.
Per finalitzar el punt de trobada intersectorial, visitarem el Barcelona Support Center, acabat d’inaugurar, de Mettler Toledo, amb una visita guiada pel centre especialitzat en tecnologies d’inspecció de producte per a la detecció de contaminants i pesatge dinàmic.
Agenda
10.00h – Benvinguda i presentació dels assistents: Who’s is Who
10.15h – Què és la seguretat alimentària i en quins punts ens trobem
Anna Jofré, Investigadora en el Programa de Funcionalitat i Seguretat Alimentària d’IRTA
10.35h – Com afronta el sector carni els reptes de la seguretat alimentària?
Departament de qualitat de Costa Brava Foods
10.55h – Coffee Break
11.15h – Tecnologies per a la detecció de cossos estranys: funcionament i limitacions
Leví Corbacho, Product Manager de Detector de Metalls i Raigs X de Mettler Toledo
11.50h – Visita guiada al Barcelona Support Center de Mettler Toledo amb test de producte en directe per a la detecció de contaminants
13.00h – Cloenda
Amb el suport: