Patel intensifica l’aposta pel talent local del sector carni d’Osona

La companyia ha aconseguit, per segon any consesutiu, el certificat Top Employer

Patel, empresa càrnia del grup agroalimentari Vall Companys amb seu a l’Esquirol, continua apostant per oferir a les seves treballadores i treballadors un entorn laboral favorable, de referència i, sobretot, segur. Tot això es demostra amb el certificat Top Employer, aconseguit per les empreses del Grup Vall Companys per segon any consecutiu i que posa en valor que el principal actiu del grup són les persones. D’aquesta manera, Patel valida novament el seu posicionament com a empresa de referència del sector i com a generadora d’ocupació, amb la contractació de personal vinculat al control de qualitat, comerç nacional i internacional i administració, entre d’altres.

Top Employers Institute, autoritat global en el reconeixement de l’excel·lència en l’entorn professional, ha valorat l’esforç de les empreses del Grup, entre elles Patel, per tal de garantir el benestar dels professionals. Aquesta distinció reconeix diferents aspectes com el foment del lideratge professional i el creixement personal de la plantilla del Grup, l’aposta per la digitalització i la flexibilitat, l’atracció de talent, la promoció professional, així com el compromís de l’empresa.

En línia amb el pla de sostenibilitat del Grup, l’empresa també aposta clarament per la formació interna. En aquest sentit, els professionals de Patel disposen d’un campus virtual des del qual poden accedir des del seu mòbil per fer cursos de formació i consultar part del seu dia a dia a la companyia. Aquesta eina és pionera en el sector i inclou cursos relacionats amb gestió d’equips, innovació, iniciativa pròpia, així com organització i planificació o una gestió òptima de xarxes socials personals i professionals.

Llegir notícia completa

Notícia publicada el dia 29/09/2022 a la web: https://el9nou.cat/osona-ripolles/actualitat