Aprovats 11 de 12 projectes d’INNOVACC de la línia d’Ajuts AEI 2022 Next Generation

El dia 6 d’octubre es va rebre la resolució provisional dels ajuts AEI 2022 amb fons Next Generation.

S’han aprovat 11 dels 12 projectes presentats amb un pressupost global d’ 1,5 M € i un ajut agregat de gairebé 1,2 M €.


Participen en aquests projectes 29 socis d’INNOVACC, i 8 d’aquests projectes es fan en col·laboració amb altres clústers: 1 amb Foodservice (Catalunya), 1 amb CEEC (Catalunya), 1 amb CIAC (Catalunya), 1 amb Nagrifood (Navarra), 3 amb i+Porc (Aragó) i 1 amb Aragón Innovalimen (Aragó).

Es mostra a les taules següents els projectes aprovats:

Projectes coordinats INNOVACC Participants Pressupost/ajut aprovat provisionalment
ASSEC4.0. Sensorización para el control del secado de embutidos mediante IA y la mejora de la homogeneidad en el secadero Embutidos Villamarin SL, Delsys Software SL, Tagtio SL, IRTA, Clúster Foodservice, INNOVACC 153.954 € / 112.660 €
BI_CURED. Recogida e integración de datos en un sistema BI para mejorar la eficiència del proceso de curación de Embutidos. Embotits Artesans J.Vilà SL, Obach SL, Delsys Software SL, Tagtio SL, INNOVACC 148.185 € / 118.547 €
INGRENERGI. Cálculo predictivo de la energía en ingredientes para pienso de porcino 333 Corporate 1998 SL, UAB, Selección Batallé SA, i+Porc, INNOVACC 149.330 € / 109.094 €
INTOOL. Herramienta integral para la optimización del proceso productivo de embutidos Inforolot SA, Font Sans SA, J.Curós SL, Embutidos Sarquella SL, INNOVACC 149.234 € / 119.385 €
OPTINVAS: Inteligencia artificial aplicada a procesos de calidad y envasado para generar soluciones de trazabilidad Embutidos Caseros Collell SLU, Esteban Espuña SA, IA Sapiens Innovation SL, Inndeo Proyectos Industriales SL, NAGRIFOOD, INNOVACC 127.030 € / 94.116 €
PIGPEF. Cálculo inteligente de la huella ambiental en la cadena de valor del porcino 333 Corporate 1998 SL, UVIC, GSP Lleida, i+Porc, INNOVACC 114.854 € / 87.147 €
SEDEFI 5.0. Sistema de secado desagregado eficiente 5.0 Splendid Foods SAU, Gas N2itrogen SL, Tagtio SL, INNOVACC 149.164 € / 113.579 €
TECH-SLICE: Optimización de los procesos productivos y energéticos de sala de loncheado mediante sensorización y digitalización. Vila Rovira SL, eSynapsing Intelligent Business SL, Itisa SL, Plana Hurtós Enginyers SLP, Armengol & Ros Consultors i Associats SLP, CEEC, INNOVACC 149.124 € / 117.596 €
TRACVI. Optimización de trazabilidad de producto y gestión de rutas logísticas terrestres mediante visión artificial y ciencia de datos Matadero Frigorífico de Avinyó SA, Catalana de Embutidos SA, CT Ingenieros de Catalunya AAI SL, Nevitec Vision Technologies SL, CIAC, INNOVACC 150.841 € / 116.668 €
CASPE 4.0: Control and Analysis for Swine Production Efficiency Cooperativa Ganadera de Caspe, Inporba 2009 SL, Agropecuaria Albalatillo SL, INNOVACC, i+Porc (coordinador) 151.774 € / 108.466 €
DEPACA. Detección de defectos y parámetros de calidad en carne Rivasam, IA Sapiens Innovation SL, Inndeo Proyectos Industriales SL, INNOVACC, Aragón Innovalimen (coordinador) 128.467 € / 91.241 €

 

Amb el suport de: