30/11/2022 El futur de l’alimentació als menjadors escolars: integrant salut, sostenibilitat i diversitat

30/11/2022 17:00h -19:30h Aula 142 Edifici Blanc (Campus UAB de Bellaterra) o vía streaming

El Fòrum QSA de Normes Alimentàries organitza una jornada per debatre sobre les debilitats del funcionament del menjador escolar i l’educació alimentària, i posar sobre la taula millores recollides en l’àmbit regulatori que puguin establir les bases per a una alimentació saludable, justa i sostenible.

L’objectiu d’aquesta jornada és reflectir les febleses que actualment es presenten en el funcionament del menjador escolar, i l’educació alimentària d’escolars i la població general, amb la intenció de promoure millores que puguin ser recollides en l’àmbit regulador de manera unificada i contrastar aquestes mancances, així com establir les bases per a una alimentació saludable, justa i sostenible.

Més informació

Jornada organitzada pel Fòrum QSA de Normes Alimentàries de Prevenció i Seguretat Integral EPSI-FUAB i la Fundació UAB.