Master Builders Solutions guanyador del millor producte dels Premis Paviments Continus 2022

Premis atorgats per l’ Associació Espanyola de Paviments Continus

La nova capa de segellament basat en la tecnologia Xolutec, MasterTop TC 943, va ser la guanyadora anit, en la primera edició dels premis Paviments Continus com el millor producte, atorgats per l’Associació Espanyola de Paviments Continus (AEPC).

El premi el va recollir Sergio Cabeza, Marketing Manager de Master Builders Solutions per a Espanya i Portugal, a l’hotel Madrid Marriott Auditorium de Madrid.

Dins del marc del Fòrum de la Construcció, organitzat per la Federació de Gremis de la Construcció, on es van reunir 10 esdeveniments paral·lels a través de les associacions que formen part de GREMIS, es van realitzar accions relacionades amb l’activitat que compon tota la cadena de valor de l’àmbit de la construcció. L’ Associació Espanyola de Paviments Continus, a més d’ organitzar conferències i taules rodones amb temes especialitzats, va convocar els primers premis per reconèixer els millors treballs d’ aplicació i els productes més innovadors en el camp específic dels paviments continus.

En la categoria del millor producte, Master Builders Solutions, va presentar la nova capa de segellament de molt altes prestacions MasterTop TC 943 per a solucions autonivellants epoxi i poliuretà, que prolonga en el temps l’estètica inicial del paviment en ambients industrials exigents. Un nou producte diferenciador respecte als segelladors habituals pel seu acabat més segur, més resistent, més sostenible, més fàcil de netejar i mantenir i sobretot més durador tant a nivell de servei com des del punt de vista estètic, que el converteix en la solució ideal per a aquells ambients industrials sotmesos a un ús intensiu i/o amb uns requisits de neteja i estètica elevats. Una solució ideal per a gairebé qualsevol entorn industrial (automoció, farmacèutic, tèxtil, logística, centres sanitaris, tallers, etc…)

Els premis AEPC van comptar amb la participació de 10 empreses finalistes associades a AEPC en les 2 categories.

novembre 2022