30/11 i 1/12/2022 ACCIÓ Startup Forum, el lloc per connectar inversors i startups

El Fòrum d’Inversió o, el que és el mateix, l’actual ACCIÓ Startup Forum, és una de les activitats més destacades per connectar les startups amb el finançament. Un esdeveniment que enguany arribarà a la 27a edició i ho tornarà a fer en el marc de les activitats del Tech Spirit Barcelona dels propers 30 de novembre i 1 de desembre.

Si ets una startup ja pots començar a planificar la teva agenda de reunions amb els inversors més destacats del país. El networking Startups to Funding et permetrà explicar-los el teu projecte en reunions de 10 minuts. Registra la teva empresa, selecciona l’inversor i comença a preparar el teu pitch!

Durant els dos dies de Tech Spirit Barcelona tindràs l’oportunitat de conèixer els millors projectes emprenedors del moment en una competició de pitches amb startups dels àmbits de les ciències de la vida i la salut, les TIC i les deep tech. La Startup catalana de l’any 2021 va ser Nixi For Children. Saps quina serà l’empresa guanyadora d’enguany? Vine a descobrir-ho!

Més informació

Inscripció a les activitats de l’ACCIÓ Startup Forum