L’àmbit d’actuació del clúster ha anat evolucionant, degut a l’extensió d’oferta de productes de
les empreses associades. La majoria dels productes que s’ofereixen són de carn de porc, però
s’han anat incorporant tot tipus de productes carnis (vedella, xai, pollastre, gall d’indi, etc) i també
anàlegs de carn (base vegetal i altres).
Per aquest motiu el clúster va iniciar un procés de creixement l’any 2021, per a acollir noves empreses i agents d’entorn del sector de la proteïna alternativa (proteïna vegetal, proteïna de laboratori “carn cultivada”, altres fonts de proteïna) mantenint la mateixa activitat en el camp de la proteïna animal.
D’aquesta manera s’ha reconvertit cap a un Clúster que inclou també el sector de la Proteïna
Alternativa i aquest 2022 s’està consolidant en aquest àmbit.
A INNOVACC també anem ampliant i millorant progressivament el nostre equip humà. Aquest mes de novembre s’han incorporat a la secció de projectes l’Adrià Valero i la Marta Plana.
Actualment l’equip de treball d’ INNOVACC el formem (foto de grup d’esquerra a dreta): Eudald Casas Vaqué, Eva Dorca Vila, Marta Pujolar Reixach, Marta Plana Ferrés, Mariona Pratdesaba Rovira, Adrià Valero Cateura i Júlia Sala Rifà.
Estem encantats d’ajudar-vos. 😊
Per qualsevol dubte o consulta aquí teniu els nostres correus:
GERÈNCIA
✔️ Eudald Casas Vaqué
eudald.innovacc@olot.cat
ÀREA DE PROJECTES
✔️ Mariona Pratdesaba Rovira
mariona.innovacc@olot.cat
✔️ Júlia Sala Rifà
jsala.innovacc@olot.cat
✔️ Marta Pujolar Reixach
mpujolar.innovacc@olot.cat
✔️ Adrià Valero Cateura
adria.innovacc@olot.cat
✔️ Marta Plana Ferrés
mplana.innovacc@olot.cat
COMUNICACIÓ
✔️ Eva Dorca Vila
eva.innovacc@olot.cat