El clúster viatja a Atenes a la reunió del projecte ACCELWATER

El 14 i 15 de novembre va tenir lloc la reunió de seguiment del projecte Europeu (HORIZON2020) AccelWater. Després de dos anys de reunions on-line (degut a la COVID-19) es va poder realitzar la primera trobada presencial a Atenes (Grècia), on van assistir-hi representants del CT-Beta (UVic), MAFRICA i INNOVACC, participants catalans del projecte.

A la reunió hi havia membres de les diferents empreses i centres de recerca de Grècia, Islàndia, Alemanya, Holanda, Itàlia i Catalunya. Durant els dos dies es van poder exposar i discutir les activitats realitzades fins al moment i resultats provisionals, a més de les pròximes actuacions a executar els pròxims dos anys.

El projecte té com a objectiu optimitzar el consum d’aigua a la indústria d’aliments i begudes i l’optimització del consum d’energia per tal de tractar les aigües residuals. S’introduiran tecnologies d’optimització d’aigües residuals i subproductes dins d’un sector alimentari, o buscant sinèrgies entre diferents tipus de residus d’aigües de diversos productes alimentaris.

Per més informació: https://www.innovacc.cat/2020/11/30/en-marxa-el-projecte-europeu-accelwater-amb-una-important-participacio-catalana/

Membres catalans del projecte (Uvic, Mafrica i INNOVACC)
Lídia Paredes (UVic) exposant les activitats realitzades fins al moment.

Participants de la reunió ACCELWATER a Atenes (Grècia)

This project received funding from the European Union‘s Horizon 2020 research and innovation programme under grant agreement ID 958266