La Cambra de Comerç de Girona reconeix Transports Minguet i Espunya

La Cambra de Comerç de Girona reconeix, cada any, empreses de la demarcació per la seva longevitat i història. Dues han estat les empreses de la Garrotxa reconegudes recentment: Espunya, que compleix 75 anys; i Transports Minguet, que n’ha fet 100.

Jaume Fàbrega, president Cambra de Comerç de Girona: Nosaltres el que volem és reconèixer els valors que han fet que aquestes empreses hagin anat tirant endavant: resiliència, capacitat d’innovació, lideratge…

Esteve Espunya, director General d’Espunya: Fa molta il·lusió, aquests 75 anys. Han passat anys des que l’avi va fundar l’empresa i estem contents que ens hagin reconegut…

Esteve Espunya, director General d’Espunya: El més interessant ha estat la internacionalització,. Que ara ja estem a 45 països, com Japó etc. I la veritat és que és maco viatjar i anar ensenyant al món el que fem.

Un dels propers objectius d’Espunya és ara arribar al mercat d’Estats Units.

Llegir notícia completa

Notícia publicada el dia 1/12/2022 a la web: https://www.garrotxadigital.cat/noticia/183088/la-cambra-de-comerc-de-girona-reconeix-transports-minguet-i-espunya