Josep Marcó guanya el Premi INNOVACC categoria Universitat i Eduard Caula s’emporta el Premi INNOVACC categoria Promoció de la Cultura de la Carn

Durant l’Assemblea General de socis d’INNOVACC del dia 19 de desembre de 2022, al Complex Mas Solà (Santa Coloma de Farners), es van entregar els PREMIS INNOVACC EN L’ÀMBIT CARNI, en la 6a edició.

La composició del Jurat del Premi en aquesta sisena edició ha estat:

1.Anna Carabús (IRTA, secretària d’INNOVACC). Directora del jurat.
2.Esteve Espuña (Esteban Espuña SA, president d’INNOVACC).
3.Narcís Cañigueral (Embutidos Monter SAU, tresorer d’INNOVACC).
4.Ignasi Pons (FECIC, vocal d’INNOVACC).
5.Llorenç Freixanet (Metalquimia, membre del Consell Assessor d’INNOVACC).
6.Jaume Sió (DACC).
7.Joan Martí (ACCIÓ).
8.Jacint Arnau (ex-secretari d’INNOVACC).
9.Narcís Grèbol (ex-secretari d’INNOVACC).

Secretari del jurat (sense vot): Eudald Casas, gerent d’INNOVACC.

Els guanyadors de les dues categories del Premi han estat:

CATEGORIA “BATXILLERAT/FP/UNIVERSITAT”

Guanyador:

  • Josep Marcó Marsal, estudiant del Grau en Innovació i Seguretat Alimentaria de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG), que ha dut a terme el Treball de Final de Grau amb el títol “Estandardització de la producció d’embotits picats curats mitjançant un analitzador per Raig X”. Dotació: 3.500 € alumne + 3.500 € universitat.
  • L’accèssit, se’l va endú la Maria Viella estudiant del Grau en Enginyeria Agroalimentària i Màster en Biotecnologia Alimentaria de l’Escolta Politècnica Superior de la Universitat de Girona (UdG), que ha dut a terme el Treball de Final de Màster, titulat “Capacitat bioprotectora de Lactobacillus sakei CTC494 front Listeria Monocytogenes” i realitzat a l’IRTA de Monells. Dotació: 1.500€ alumna + 1.500€ universitat.

Laia Bosch Fernandez, estudiant de l’Institut La Garrotxa, amb el seu Treball de Recerca “Can Bosch, el d’abans és el d’ara” va estar també nominada pel premi INNOVACC.

CATEGORIA “PROMOCIÓ DE LA CULTURA DE LA CARN”

Guanyador:

  • Eduard Caula Triadú, conseller i secretari de Caula Aliments SL, que va presentar el projecte titular “Desenvolupament i promoció dels embotits curats als mercats islàmics. Dotació: 5.000 €.


Veure resum projectes finalistes