Webinar del projecte “AQUALIPIG. Sistema innovador para tratamiento de aguas de consumo para ganado porcino”

El passat 20 de desembre del 2022 va tenir lloc el webinar del projecte “AQUALIPIG. Sistema innovador para tratamiento de aguas de consumo para ganado porcino”. Els beneficiaris de l’ajut són CUARTE SL, IA SAPIENS INNOVATION SL, ARAGON INNOVALIMEN, INNOVACC.

Durant el webinar, per part de Cuarte SL es va explicar les activitats i els resultats obtinguts de la utilització d’un sistema innovador per a l’higienització de l’aigua de consum per bestiar porcí, on s’ha pogut veure una millora significativa en el benestar animal i el rendiment dels animals després del tractament, sobretot en garrins. Pel que fa a la indústria 4.0., IA Sapiens van ser  els encarregats de recollir i connectar les dades al núvol pel seu posterior anàlisis.

Aquest és un projecte presentat a la convocatòria de les AEI2022 del Ministeri d’indústria i que finalitza a final d’any. Cal destacar que és un projecte interclúster, amb la participació d’Aragon INNOVALIMENT i INNOVACC, amb l’objectiu de poder fer difusió dels resultats als diferents socis i empreses per tenir un impacte positiu en el sector.

Pressupost total del projecte:

Pressupost

Ajut

70.196,00€ 50.298,00€

 

Amb el suport de: