10/02/2023 FIPORC ’23 El sector porcí. Oportunitats, amenaces o transicions

10/02/2023 9.25h a 12.55h CINGI (C/ del Bruc, 23 Riudellots de la Selva)

 

PROGRAMA

9:25. Benvinguda
Sra. Montserrat Roura | Alcaldessa de Riudellots de la Selva
9:30. Reptes actuals del sector porcí i anàlisi de la potencial (i inevitable) arribada de la
PPA a Catalunya
Guillem Burset | Consultor en Mercats Internacionals del Porcí. Redactor del comentari
econòmic del 3tres3
10:00. PPA i altres amenaces sanitàries, evolució i conscienciació
Carles Sánchez | Subdirecció General de Ramaderia de la Generalitat de Catalunya. Servei
de Prevenció en Salut animal. Cap de secció de vigilància, lluita i control de Malalties dels
Animals
10:15. Evolució tècnica i econòmica del sector porcí
Olga Miró | Consultora de costos. Sòcia a SIP Consultors
10:40. Bioeconomia circular i sostenibilitat en explotacions ramaderes porcines: gestió,
tractament i valorització de purins
Ricard Carreras | Investigador i Responsable de Transferència del Centre Tecnològic Beta
11:05. Coffee break Networking
11:25. Experiències de producció de Biogàs a Europa
Màrius Aguirre | Co fundador Envolta Energia. Expert en Bioenergies
11:40. Nova llei de Videovigilància als escorxadors
Rosada Gili | Subdirecció General de Ramaderia de la Generalitat de Catalunya. Responsable
veterinària de Benestar animal en el sacrifici
11:55. Tecnologies Digitals Avançades (TDA) aplicades al sector porcí
David Marc o | Acció. Indústria 4.0. Coordinador de l’Oficina tècnica del DIH4CAT
12:10. Oportunitats d’aplicació 5G a la Indústria agroalimentària
Jara Forcadell | i2Cat. Responsable de programes d’innovació al territori
12:25. Escorxador 4.0
Gerard Masferrer | Doctor en processat de dades. Responsable R+D+i a Mafrica SA
12:40. Tecnologia Digital Avançada i Ciberseguretat
David Company Estall | i2Cat. Cybersecurity Innovation Expert
12:55. Tancament de la Jornada
Ignasi Pons | Secretari general FECIC

Per a una millor gestió de l’aforament i del coffee break cal reservar plaça i per tant confirmar l’assistència:a www.cingi.cat (reservar plaça a l’apartat Agenda) o bé enviant un correu electrònic a imma@cingi.cat.

Organitza: Ajuntament de Riudellots de la Selva i CINGI Foodlab Centre d’Innovació
Gastronòmica Industrial